NARİN’İN ADI BEŞİRİ’DE BİR PARKTA YAŞAYACAK

Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut çocukların Beşiri’deki bir parka Narin Güran isminin verilmesi talebini yerine getirdi.

NARİN’İN ADI BEŞİRİ’DE BİR PARKTA YAŞAYACAK
Bu içerik 34 kez okundu.

Kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ismi, Beşiri Belediyesi tarafından, Bağdu Mahallesi'nde yapılan bir parka verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut, hayattan, okulundan, sevdiklerinden ve oyunlarından koparılan Narin'in isminin parkta daima anılacağını belirtti.

TÜM ÇOCUKLARIN MASUMİYETİNİ SİMGELEYECEK

Belediye Başkanı Karabulut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız, bu ülkenin en masum, en değerli varlıklarıdır. Mutlu çocuklardır mutlu, sağlıklı bir toplumu yaratacak olan. Onların güvenle, huzurla büyümesi için her türlü önlemi almak hepimizin görevidir. Ancak maalesef acı haberler, acı olaylar o mutluluğu, o gülen yüzleri soldurabiliyor. Narin’imizde bu acıyı çok derinden hissettik. Küçük Narin’imizin hatırasını yaşatmak ve başka çocukların bu acıları yaşamaması için var gücümüzle çalışacağız. Narin’imizin adını Beşiri Narin Güran Parkı’mızda yaşatacağız. Bir daha Narinlerimize kıyılmasın diye. Bu parkımız, Narin’in ve tüm çocukların masumiyetini simgeleyecek.’’ ifadelerini kullandı.

Parka verilen bu isimle Narin Güran’ın hatırası Beşiri’de ölümsüzleşirken, mahalle sakinleri ve çocuklar da bu anlamlı adım için teşekkür etti. Park, Narin Güran’ın anısını yaşatmak ve topluma bu acı olayı hatırlatmak amacıyla oluşturuldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı