ALİ RIZA KARABULUT VAKFI’NDAN ATATÜRK ORTAOKULU’NA ZİYARET

Ali Rıza Karabulut Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gül Karabulut Dündar, beraberindeki heyet ile birlikte Beşiri Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi.

ALİ RIZA KARABULUT VAKFI’NDAN ATATÜRK ORTAOKULU’NA ZİYARET
Bu içerik 75 kez okundu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Ali Rıza Karabulut Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gül Karabulut Dündar, beraberindeki heyet ile sınıfları ziyaret etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek dersleri ve çalışmaları hakkında sohbet etti. Başarılı bir okul hayatının, iyi bir tahsilin hem kız hem erkek çocukları için son derece önemli olduğunu anlattı.

Vakıf Başkan Gül Karabulut Dündar, öğretmenlerden okulun genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıp, okulun ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıp öğretmenlere ikramlarda bulunan Ali Rıza Karabulut Vakfı Heyeti, öğrencilerin güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

Vakıf Başkan Gül Karabulut Dündar, "Eğitim, bir toplumun geleceğine yapılan en büyük yatırımdır. Bizler de Ali Rıza Karabulut Vakfı olarak Beşiri ilçemizdeki eğitim kalitesini artırmak, okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek ve öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitim almasını sağlamak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın yetişmelerine vesile olmak, bizleri mutlu edecek tek şeydir. Çünkü çocuklarımız bizim umudumuz ve geleceğimizdir." dedi.

Eğlenceli anların yaşandığı ziyarettin ardından Vakıf Başkan Gül Karabulut Dündar, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı