BAŞKAN KARABULUT PAZARA İNDİ

Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut, Beşiri Çarşamba Pazarı’nda kurulan tezgâhları tek tek gezerek pazar esnafı ile sohbet etti. Başkan Karabulut, alışveriş yapmak için gelen vatandaşların taleplerini de dinledi.

BAŞKAN KARABULUT PAZARA İNDİ
Bu içerik 53 kez okundu.


Göreve başladığı günden bu yana ara vermeden mahalle, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Karabulut, son ziyaretini Çarşamba Pazarı’na gerçekleştirdi.

Sabah erken saatlerde tezgâhlarının başına geçen pazar esnafına “Bol kazançlar” dileyen Başkan Karabulut, esnaflardan gelen talep ve istekleri de dinledi. Ziyaret, pazar esnafını memnun etti. Başkan Karabulut, karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşarak sohbet etti.

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Karabulut, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Pazar esnafları ile alışverişe gelen vatandaşların istek ve şikâyetlerini tek tek not aldıran Başkan Karabulut," Vatandaşımızın, esnafımızın istek ve önerilerini dinliyoruz. Çalışmalarımız halkımızın ve esnafımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi yönündedir. Genel olarak, pazar yerimizin açık olan bölümün kapatılması, yağmur yağdığında oluşan su birikintisi ve pazar yeri çevresindeki otopark sorununun çözülmesi yönünde talep aldık. Halkımızdan gelen şikâyetlere çözüm bulmak için çalışıyoruz. Beşiri Belediyesi olarak bizler de esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz, onları dinleyip ortak akıl ve kararla istek, öneri ve taleplerine çözüm getireceğiz." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı