TOKİ HEYECANI BEŞİRİ’DE HIZ KAZANDI

Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut, TOKİ konutları projesi üzerinde yapılan çalışmaların hızla olumlu yönde ilerlediğini belirtti. Başkan Karabulut, projenin ilerleme durumu hakkında umut verici açıklamalarda bulundu.

TOKİ HEYECANI BEŞİRİ’DE HIZ KAZANDI
Bu içerik 49 kez okundu.

TOKİ konutlarının Beşiri’ye kazandırılmasının hayalini kurduğunu ve bu doğrultuda Ankara'da yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiğini ifade eden Başkan Alpaslan Karabulut, "TOKİ ile görüşmelerimiz oldu, arazimiz hazır, belediye olarak imar plan revizyonunu yaptık. TOKİ konutları yapılabilmesi için gerekli olan kurumlardan görüş alındı. Yani Beşiri ilçemizde TOKİ konutları yapılması için tüm gelişmeler olumlu yönde istediğimiz gibi devam ediyor. Önümüzdeki günlerde TOKİ Başkanlığından randevu talep edeceğiz, sonrasında gidip evraklarımızı teslim ederek, plan proje zemin etüdü vs. gibi hazırlıklar başlayacak inşallah." dedi.

Başkan Alpaslan Karabulut'un projelerde elde ettiği bu olumlu ilerlemeler, Beşiri halkını umutlandırmakta ve bölgedeki yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak görülmektedir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
BELEDİYEDEN TALEP ETTİLER, ÇÖZÜM BULDULAR
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı
Çatı yangınında 8 araç ve 30 itfaiye personeli görev aldı